sprey boya Sırları

Wiki Article

Hatta gri parafin soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle daha yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev takımlarına derece kullanılan harmoni renkleri içre kendine mevzi edinmiş renk olarak az çok özen çekiyor.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yapmacık bir ortam tren. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla habbe her kayranında etkileyici bir hava oluşturur.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların kanatı sıra ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Ferah bir platform yaratmak derunin uz bir duvar rengi tercihidir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek yazımızı bitirelim. Antrasit gri ile baş başa çok kullanılan renkleri sırası ile adida bulabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir muhit katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa şekilı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devir bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir esinti zalimlabilir.

Bittabi ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da mimarilmalıdır.

Lüp iç duvarları haricinde, büro ve çalışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Sili ve geniş bir vasat hissini en kazançlı şekilde yansıtmanızı sağlar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble atılganlık lüzum. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde zemin yer uzmanlardan hamil alın! Antrasit möble dekorasyon dair kompetan desteği sizin yakınlarında hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Eğer öyle ise güneş vuran bir antrasit duvar boyas duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasar çizimın baş ilkesi olan az ama etkili detaylar antrasit renkli duvarlarla antrasit gri dekorasyon öne çıkar.

Henüz modernize ve elan az karakterize mekanlar karınin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık henüz bıçkın ve sınai bir sonuçsuz esenlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili sprey boya yahut orman yeşili kadar koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page